Camping La Brise

NIEUW OP CAMPING LA BRISE: GLAMPING !!!

Vanaf de paasvakantie zijn de 2 accommodaties waarin telkens vier personen kunnen overnachten, klaar voor gebruik.

Meer informatie hierover kan je terugvinden op de pagina TE HUUR

Camping La Brise is gelegen langs de oevers van de rivier de Ourthe, in Rue de Durbuy   8, 6990 Hotton, op 2 km van het historische stadje Hotton en 9 km van Durbuy.

De camping wordt uitgebaat door Stijn en Severine, beiden afkomstig uit West-Vlaanderen. U kan ons steeds bereiken via gsm: 0473 54 80 56 (Stijn Remmerie) of  0474 47 15 80 (Severine Santy) of via mail: info@campinglabrise.be

Wij voorzien ook een aantal belangrijke faciliteiten zoals:

  • proper en net sanitair
  • Gratis wifi voor alle klanten over het volledige domein
  • ruim speelplein met trampoline, wipper, klimtoren en glijbaan, …
  • twee petanquebanen voor jong en oud
  • centrale kampvuurplaats

Wij beschikken over 27 ruime plaatsen langs het water voor tenten en trekcaravans. Op de camping zijn ook  27 residentiële plaatsen voorzien. Voor scholen of verenigingen hebben we een aparte groene zone naast het Petanqueplein. De camping is open van Pasen tot en met de herfstvakantie.

Camping La Brise is vlot bereikbaar met de trein. Het station bevindt zich op 100 meter van onze ingang.

Op ons terras dat net geopend is kan je genieten van een verfrissend drankje tijdens de weekends en de vakanties.

   

In deze prachtige omgeving kan je ook een bezoek brengen aan de beschermde grotten van Hotton.

Of je kan vanaf de camping de wijde omgeving verkennen via de verschillende wandel- en fietsroutes. Een mooi overzicht kan je vinden via volgende link: http://www.hotton-tourisme.be/nl/een-herbronnend—-tochtje.

De camping is gelegen langs de oevers van de Ourthe waardoor de mogelijkheid bestaat te ravotten in het water of om te vissen mits je in het bezit bent van een vergunning (verkrijgbaar in het postkantoor van Hotton).

Ook klimmers kunnen hun hartje ophalen op de natuurlijke klimmuren in open lucht. Met een beschermde uitrusting en goede begeleiding is dit voor iedereen haalbaar. Indien je hoogtevrees hebt kan je ook kiezen voor speleologie.