Mountainbiken in de omgeving van Hotton

Avontuurlijke mountainbikepaden strekken zich uit over het hele gebied. Er is in de directe omgeving van Hotton een grote diversiteit in niveau’s voor de actieve moutainbikers. Hotton is het ideale landschap voor een actieve vakantie met de mountainbike. In de directe omgeving van Hotton kunt u ook diverse verhuurders van mountainbikes vinden, ook kunnen zij advies geven over de beste routes rondom Hotton.

Doorheen de 4 seizoenen

De beste periode om te mountainbiken blijft natuurlijk de zomer, waarin zonder beperking heerlijk gefietst kan worden. Maar dat betekent niet dat u de andere seizoenen moet vergeten. De lente, omdat hij synoniem staat voor een explosie van groen en voor aangename temperaturen. Het aanbod van georganiseerde tochten is enorm. De herfst biedt mooie, rossige herfsttinten van gekleurde bladeren die naar beneden dwarrelen. Het is niet nodig de winter te vermijden. Rijden is vaak mogelijk en sneeuw geeft een beetje pit aan het sturen.

Populair in Hotton

Hotton heeft vier bekende fietsroutes die ideaal zijn voor fanatieke mountainbikers.
Deze routes worden steeds aangegeven door een driehoek met twee cirkels onder.

Rode route: “Werpin” 17 km
Gele route: “NY” 17 km
Blauwe route: “Deulin” 18 km
Groene route: “Menlin” 22 km
 
Alle info over deze mountainbikeritten kan je verkrijgen in ons cafetaria. Wij helpen jullie met plezier!

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding mountainbike

Kayakken

Laat je meevaren op de Ourhte die zich een weg baant tussen de prachtige en unieke landschappen van de vallei.

 

Bij onze de receptie kan je rechtstreeks tal van activiteiten in de streek boeken. Samen met onze partner kunnen we voor u alles regelen! Vraag er gerust naar.